top of page

MYYNNIN ULKOISTAMINEN 
KANNATTAA

Major Sales Oy tarjoaa asiakkailleen myynnin ulkoistuksen palveluita myyntiprosessin alusta loppuun.  Myymme kaikissa mahdollisissa kanavissa – puhelimessa, ständillä sekä sovituissa tapaamisissa.

Kuluttajille myytäviä tuotteita on tehokasta markkinoida ständillä tai puhelimitse.  Yrityksille myytävissä tuotteissa myyntiprosessi on pidempi ja sitä varten varataan mahdollisesti useampiakin tapaamisia.

"Asiakkaan tarve ratkaisee. Kartoitamme tuotteenne ja asiakaskuntanne huolellisesti, parhaan tuloksen varmistamiseksi. Ulkoistamalla myynnin, me tuotamme tulosta samalla, kun yrityksesi voi keskittyä omaan liiketoimintaansa. Tehokasta ja järkevää"

IMG_9315.jpeg

VISIO

Visionamme on luoda aivan uuden tasoinen myyntiorganisaatio. Yrityksemme kulttuuri takaa sen, että jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus ylittää itsensä vuoden jokaisena päivänä. Huippumyyjien keskuudessa tahdomme olla Suomen kysytyin työpaikka. Haluamme tehdä Major Sales Oy:stä Suomen halutuimman myynnin ulkoistuksen kumppanin, jonka tekemiseen ja ammattitaitoon pystyy luottamaan. 

MIKSI
MAJOR SALES?

MISSIO

Missionamme on parantaa asiakkaidemme liiketoiminnan kannattavuutta myyntiä kasvattamalla. Major Sales Oy:n kanssa yhteistyötä tehdessä yritykset saavat myös vaivattomasti palautetta tuotteistaan ja palvelusta suoraan kuluttajilta.

ARVOT

Rakkaus myyntityöhön on yrityksemme arvojen perusta. Haluamme periksiantamattomalla tyylillämme muuttaa myynnin pelikenttää jatkuvasti paremmaksi. Tavoitteista kiinnipitäminen on meille tärkeää ja myyjät, sekä heidän onnistumisen takaaminen ovat yrityksemme toiminnan keskiössä. Saatavilla oleva myynnin ammattilaisten tuki, jatkuva koulutus ja motivoiva palkitsemisjärjestelmä tukee myyjiemme työhyvinvointia. 

bottom of page