Raju -rekry

Hyppää joukkoomme tekemään tulosta rajusti ja rakkaudella!

Oletko jo kokemusta kerryttänyt raudanluja myyntitykki? Onko ratkaisukeskeinen ja ihmisläheinen palvelu juuri sinun juttusi? Motivoiko asiakkaan tyytyväisyys sinua vielä rajumpiin myyntituloksiin?

Digitoimisto Raju Oy on asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen personalisoituja digimarkkinoinnin ratkaisuja. Palveluihimme kuuluvat mm. Google Ads -mainonta, somemainonta sekä hakukoneoptimointi. Rajulla asiakas on aina keskiössä ja huomioimme jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet sopivaa ratkaisua visioidessamme. Johtava ajatuksemme onkin: ihminen edellä – tekniikka perässä.

Me teemme töitä rajusti ja välitämme aidosti!

Asiantuntijamyyjänä työpäiväsi koostuu mm. uusasiakashankinnasta, asiakassuhteiden ylläpidosta sekä asiakaspalavereista. Haluat aidosti auttaa asiakkaita löytämään juuri heille sopivat ratkaisut. Pitkäjänteisyys sekä ahkeruus ovat syvälle juurtuneita vahvuuksiasi ja sosiaaliset taitosi vertaansa vailla.

Sinulta löytyy kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä. Tiedostat, että myyntiprosessi on peli, jonka viet loppuun kunnianhimoisella ja rajulla asenteella. Myynnin teoria ei jää sinulta kirjan sivuille, vaan viet sen käytäntöön asiantuntevin ottein. Haluat oppia lisää ja kehittää itseäsi myynnin työtehtävissä.

Mikäli tunnistit itsesi, hyppää joukkoomme tekemään tulosta rajusti ja rakkaudella!

Lisäksi tekijäpuolelta löytyy kovan luokan osaamista: meillä toimit yhteistyössä huipputason ammattilaisen kanssa, olipa kyse sitten Google- tai somemainonnasta, hakukoneoptimoinnista, mainosvideoista tai muista digimarkkinoinnin tuotteista. Et siis koskaan jää yksin asiakkaiden esittämien tiukkojen kysymysten kanssa, vaan apua on aina saatavilla talon sisältä.

  • Ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana kasvavan yrityksen kehittämisessä
  • Iloisen ja avoimen ilmapiirin, jossa jokainen tukee toinen toistaan
  • Auttavan ja tsemppaavan työyhteisön – meillä ilot ja murheet jaetaan ja niissä eletään mukana
  • Vuosikymmenten timanttisen kokemuksen niin myynnin kuin tuotannonkin puolella
  • Alan parhaimmistoon lukeutuvan korvauksen tehdystä työstä ja tuloksesta
  • Mahdollisuuden etätyöhön sekä liukuvan työajan
  • Hyvät edut

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!
+358 44 352 1130
Henri Hartikainen
 

Oletko sinä RAJU huippumyyjä?

Major Sales Oy etsii Suomen kovimpia tekijöitä B2B:n sankasta joukosta. Onko sinulla tahtoa tavoitella joka päivä ennätyksiä ja halu voittaa kaikki muut? Osaatko asettaa itsellesi kovia tavoitteita ja pysyä niissä vaikeinakin päivinä? Onko sinulla aito halu, nälkä ja kiinnostus myyntityötä kohtaan? Onko sinulla kokemusta ja näyttöä kovasta tuloksesta B2B parissa? Jos vastasit kaikkiin kohtiin kyllä, etsimme sinua. Jätä hakemus alla olevasta lomakkeesta.