Major Sales Oy

Yrityksesi MVP myynnin kasvattamisessa.

Major Sales Oy tarjoaa asiakkailleen myynnin ulkoistuksen palveluita myyntiprosessin alusta loppuun. Teemme myyntiä kaikissa mahdollisissa kanavissa – puhelimessa, ständillä, sekä sovituissa tapaamisissa. Kuluttajille myytäviä tuotteita on lähtökohtaisesti tehokkaampaa markkinoida ständillä tai puhelimessa, kun taas yrityksille myytävissä tuotteissa prosessi on pidempi ja vaatii mahdollisesti lukuisia tapaamisia. Asiakkaan tarve ratkaisee. Kartoitamme tuotteenne ja asiakaskuntanne huolellisesti, parhaan tuloksen varmistamiseksi.

Visio ja missio

Visionamme on luoda aivan uudentasoinen myyntiorganisaatio, joka koostuu vain alamme parhaista tekijöistä. Kulttuurimme takaa sen, että jokainen työntekijämme pyrkii ylittämään itsensä joka päivä. Pyrimme olemaan Suomen halutuin myynnin ulkoistuksen kumppani, jonka tekemiseen ja ammattitaitoon voi luottaa. Huippumyyjien keskuudessa tahdomme olla kysytyin työpaikka.

Missiomme on yhdessä asiakkaan kanssa parantaa heidän liiketoimintansa kannattavuutta kasvattamalla heidän myyntiään, sekä välittämällä palautetta tuotteesta tai palvelusta suoraan kuluttajilta

Arvomme

Rakkaus myyntityötä kohtaan

Teemme myyntiä, koska se on meille enemmän kuin työ. Se on intohimo.

Työmoraali

Teemme enemmän töitä kuin kilpailijamme, kartoitamme asiakkaan tarpeen tarkemmin kuin kilpailijamme, sekä teemme kaikkemme tehdäksemme kovinta mahdollista tulosta juuri sinun yrityksellesi räätälöidyllä strategialla.

Työntekijät keskiössä

Myyjät ovat yrityksemme tärkein osa. Niinpä pidämme huolen omistamme kaikin mahdollisin tavoin.

Tulos on kaiken perusta

Tulos on suora mittari työn laadulle. Major Sales Oy on perustettu, jotta voimme näyttää kuinka kovaa tulosta on mahdollista tehdä, ilman tekosyitä.

Periksiantamattomuus

Tavoitteet ovat jokaiselle tuloksentekijälle tuttua kauraa. Realistinen, haastava ja aikaan sidottu tavoite tuo pohjan ja suunnan kovalle tulokselle. Meille tärkeää on pysyä tavoitteissa, jotka on itselleen asettanut.